Byggrenhold

Renhold på byggeplasser / under oppussing

Byggrenhold er renhold for byggebransjen og omfatter alt inne i bygget inkludert vinduer som pusses innvendig og utvendig, etter fullført bygging og oppussing. Det benyttes egen kjemi og teknikk ved denne typen renhold.

Rent og tørt bygg er renhold som støvsuging, vannsuging, rydding og lignende. Rent og tørt bygg utføres på byggeplass under bygging i hele byggeperioden, slik at byggefirma og håndverkere har en bra arbeidsplass og et godt inneklima i henhold til lover og regler som gjelder for dette. Hensikten er også å unngå unødvendig slitasje av lokalet som mye smuss kan medføre.

Punktlighet er viktig for byggrenhold Punktlighet er et sentral nøkkelord for byggrenhold når denne formen for renhold ofte må utføres raskt med korte tidsfrister for å unngå forsinkelser i tidslinjen mellom ferdig bygg, oppstart av ventilasjonsanlegg og innflytting. Med vår erfaring og kunnskap er dette et svært sjeldent problem når vi er ferdig til avtalt tid.

Alle typer renhold

Vi utfører også flyttevask, rydding og vasking av dødsbo og renhold for eiendomsmeglere. Reniva renhold er veldig opptatt av å være tilgjengelige for våre kunder, og målet vårt er å ha ett telefonnummer til alt som har med renhold å gjøre. Vi tilbyr «ryddig renhold» og setter punktlighet og nøyaktighet svært høyt. Ring oss gjerne på telefon: 99445100.

Ta gjerne kontakt for et prisoverslag for jobben du ønsker utført. Vi utfører faste og midlertidige renholdsoppdrag i Oslo, Nittedal, Hakadal, Lunner og Hadeland.

Dersom du ønsker et trygt og kvalitetsbevisst alternativ for ditt byggrenhold, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Reniva AS. Du vil bli møtt av en fagperson som kan veilede deg til riktige løsninger bare ved hjelp av noen enkle stikkord fra deg.

close-up-young-successful-man-smiling-camera-standing-casual-outfit-against-blue-background_1258-65479

Allan Ebbesen

Daglig leder
close-up-young-successful-man-smiling-camera-standing-casual-outfit-against-blue-background_1258-65479

Allan Ebbesen

Daglig leder

Se et utvalg av våre referanser

Solvang Dekorbyrå AS

Solvang Dekorbyrå AS, ligger på Furuset. Driver med profilering for bedrifter som foliering av biler, vinduer, busser,…

Read More